Κατασκευή προκάτ σπίτια

Κατασκευή προκάτ σπίτια

Γενικά

Προσφορές για προκατ σπίτια κατασκευασμένα με μεταλλικό σκελετό στις καλύτερες τιμές της αγοράς , εύκολα γρήγορα και με συνέπεια .

Μπορούμε μέσα σε τρεις με τέσσερις μήνες από την στιγμή που θα καταλήξουμε στα σχέδια και εκδοθεί η άδεια δόμησης, να σας παραδώσουμε το προκατ σπίτι ή μεταλλικό σπίτι σας όπως εσείς το ονειρεύεστε , τόσο όσον αφορά τον σχεδιασμό εσωτερικά και εξωτερικά , όσο και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν σε όλη την φάση της κατασκευής.

Για όλα αυτά βέβαια θα υπάρχει συγγραφή υποχρεώσεων που θα μας δεσμεύει απέναντί σας ως προς κάθε κατασκευαστική φάση που θα πραγματοποιούμε.

Οπότε μπορείτε να δείτε ένα μέρος από τις προσφορές κατασκευής μας και να κρίνεται το τι θέλετε να κατασκευάσετε και με ποιον τρόπο ή το τι να περιλαμβάνει ακριβώς και τι όχι.

Προκατ σπίτια – Τι μπορούμε να σας προσφέρουμε

Η δουλειά μας είναι οι μελέτες , οι κατασκευές ή και τα δύο, ιδιωτικών κτιρίων (μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, βιομηχανικοί χώροι) εδώ και περίπου 18 χρόνια. Μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας και ανάλογα με τον χώρο που διαθέτεται . Στην συγκεκριμένη σελίδα σας παρουσιάζουμε την κατηγορία που αφορά τα “προκατ σπίτια” .

Στην σελίδα των προσφορών μας , “μεταλλικές κατοικίες προσφορές” μπορείτε να δείτε κάποιες από τις προσφορές μας όσον αφορά το συγκεκριμένο είδος κατοικίας – σπιτιού . Οι προσφορές αυτές αφορούν τις εργασίες κατασκευής ενός προκατ σπιτιού σε διάφορες φάσεις , από την κατασκευή μόνο του σκελετού μέχρι και την πλήρη αποπεράτωσή του με “το κλειδί στο χέρι” .

Οπότε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μία επιπλέον γνώση ή συμβουλή ή και για μία προσφορά κατασκευής ή μόνο μελέτης μίας κατοικίας ή ενός προκατ σπιτιού.

Περί κατασκευής προκατ σπιτιών

Για να μην γίνει κάποια παρεξήγηση ως προς τον όρο “προκατ σπίτια” , δεν εννοούμε κάποιο σπίτι δεύτερης κατηγορίας ή δεύτερης ποιότητας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια από τα πλεονεκτήματα των μεταλλικών κατασκευών

Υπάρχει δηλαδή στην Ελλάδα και μόνο η λανθασμένη άποψη ότι τα σπίτια με μεταλλικό σκελετό είναι μία μη ποιοτική κατασκευή και γι’ αυτό το λόγο είναι και ποιο φθηνή . Ότι δηλαδή είναι μία πρόχειρη κατασκευή που προορίζεται συνήθως για κατοικία με περιορισμένο χρόνο διαμονής (καλοκαιρινή κατοικία) ή για μία αυθαίρετη κατασκευή . Η άποψη αυτή είναι παντελώς λανθασμένη και λέγεται από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τον συγκεκριμένο τρόπο κατασκευής και τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει .

Γενικά αν λάβει κανείς υπόψιν του τα βήματα κατασκευής μίας οικοδομής ή κατοικίας ή πολυκατοικίας θα δει ότι αποτελείται από :

  • Την θεμελίωση της οικοδομής
  • Τον σκελετό της οικοδομής
  • Τους εξωτερικούς τοίχους
  • Τους εσωτερικούς τοίχους
  • Τα δάπεδα
  • Τις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
  • Τις εγκαταστάσεις θέρμανσης
  • Τα εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα
  • Τις κουζίνες , τα είδη υγιεινής

Όλες τις παραπάνω εργασίες είναι ίδιες είτε η κατασκευή του σκελετού είναι από μπετόν είτε από μεταλλικά στοιχεία . Είτε κατ’ επέκταση οι τοίχοι (εξωτερικοί και εσωτερικοί) είναι από τούβλα είτε από σύστημα ξηράς δόμησης (τσιμεντοσανίδες , γυψοσανίδες) .

Πλεονεκτήματα μεταλλικών κατασκευών

Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούν τα κυριότερα Πλεονεκτήματα μεταλλικών κατασκευών . Η οικονομία των μεταλλικών κατασκευών όλων των τύπων κτιρίων επιτυγχάνεται με την σημαντική μείωση της εργατικής δαπάνης και των ασφαλιστικών εισφορών και η ποιότητα εξασφαλίζεται με την χρήση των πρότυπων διατομών του χάλυβα. Επιπλέον :

Οι μεταλλικές κατασκευές επιτρέπουν μεγάλη ευελιξία στο αρχιτεκτονικό καθώς επιτρέπουν μεγάλα ανοίγματα.
Η ταχύτητα επιτυγχάνεται με τη χρήση προκατασκευασμένων χαλύβδινων διατομών, που μεταφέρονται εύκολα και συναρμολογούνται επί τόπου στο εργοτάξιο.
Ο ελαφρύτερος σκελετός μιας μεταλλικής κατασκευής, απαιτεί μικρότερο βάθος εκσκαφής της θεμελίωσης και τα κυβικά σκυροδέματος που απαιτούνται για τη είναι λιγότερα καθώς το βάρος της κατασκευής είναι μικρότερο από τα συμβατικά έργα από οπλισμένο σκυρόδεμα.
Η μέγιστη αντισεισμικότητα των μεταλλικών κτιρίων λόγω του τρόπου κατασκευής και της αντοχής των επιμέρους υλικών.
Ο μεταλλικός σκελετός του κτιρίου προστατεύεται σε μεγάλο βάθος χρόνου έναντι σκουριάς και στη διάβρωσης με διάφορες μεθόδους (κυρίως γαλβανισμό).
Δεν υπάρχει χρέωση οικοδομικών ενσήμων στο έργο, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της κατασκευής γίνεται στο εργοστάσιο με αποτέλεσμα το επάγγελμα να θεωρείται στεγασμένο .
Υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης του υφιστάμενου κτιρίου μελλοντικά ευκολότερα σε σχέση με τις κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα.
Υπάρχει η δυνατότητα αποσυναρμολόγησης του υφιστάμενου κτιρίου και η μεταφορά του και τοποθέτησή του σε άλλο σημείο , με σχετικά χαμηλό κόστος .
Στο τμήμα του site με άρθρα για “μεταλλικά κτίρια” μπορείτε να δείτε και άλλα πλεονεκτήματα και τρόπους κατασκευής μεταλλικών – προκατ σπιτιών.