Παράταση του Ν4178/13 περί αυθαιρέτων

Ν 4178/13 περί αυθαιρέτων

Παράταση του Ν4178/13 περί αυθαιρέτων δόθηκε σύμφωνα με δελτίο τύπου στις 07/10/2016 του υπουργείου Περιβάλλοντος και ενέργειας . Η παράταση είναι τετράμηνη , μέχρι 8 Φεβρουαρίου 2017 και σύμφωνα με το δελτίο τύπου η προθεσμία δύναται να λήξει νωρίτερα από τον νέο νόμο ο οποίος είναι σε διαβούλευση μέχρι 10 Οκτωβρίου 2016.

Παρακάτω δίνεται αυτοτελές το δελτίο τύπου του υπουργείου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παράταση Προθεσμίας υπαγωγής στον Ν. 4178/2013 “Αντιμετώπιση της Αυθαίρετης Δόμησης – Περιβαλλοντικό Ισοζύγιο και άλλες Διατάξεις”
Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας δίνει τετράμηνη προθεσμία για την υπαγωγή στον ισχύοντα Νόμο 4178/2013 “Αντιμετώπιση της Αυθαίρετης Δόμησης – Περιβαλλοντικό Ισοζύγιο και άλλες Διατάξεις”. Συγκεκριμένα, ο παλιός Νόμος λήγει την 8η Φεβρουαρίου 2017, με την πάροδο συνολικά 42 μηνών από την δημοσίευσή του.
Η προθεσμία αυτή δύναται να λήξει νωρίτερα από το τετράμηνο, με την ισχύ του νέου “Νόμου για τον έλεγχο και την προστασία του δομημένου περιβάλλοντος”, ο οποίος βρίσκεται σε διαβούλευση έως τις 10/10.
πηγή : ypeka.gr

Επόμενα βήματα

Οπότε αναμένουμε κατ’ αρχήν την λήξη της διαβούλευσης του “νόμου για τον έλεγχο και την προστασία του δομημένου περιβάλλοντος” , τις διάφορες επεμβάσεις – διορθώσεις και στην συνέχεια την ψήφισή του και την έκδοση του αντίστοιχου ΦΕΚ , ενώ παράλληλα θα πρέπει να αναβαθμιστεί και το αντίστοιχο πληροφοριακό σύστημα του ΤΕΕ .
Δείτε περισσότερα νέα περί αυθαιρέτων στο http://www.bountimas.com/category/5-αυθαίρετα/

admin

Μπουντίμας Πιττακός πολιτικός μηχανικός & ενεργειακός επιθεωρητής σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη . Άδειες δόμησης , στατικές μελέτες, ενεργειακές μελέτες, τακτοποίηση αυθαιρέτων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *