Μεταλλικά κτίρια προσφορές

Πλεονεκτήματα μεταλλικών κατοικιών

Μεταλλικά κτίρια προσφορές σε Χαλκιδική & Θεσσαλονίκη. Αντισεισμικά, υψηλή ενεργειακή απόδοση , στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε την κατασκευή της μεταλλικής σας οικίας ή ενός μεταλλικού επαγγελματικού κτιρίου.

1.Εξοικονόμηση Ενέργειας:

Ο τρόπος κατασκευής της μεταλλικής κατοικίας , μπορεί να προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση στις ανάγκες ψύξης και θέρμανσης λόγω της ανώτερης μόνωσης από EPS, ( διογκωμένη πολυστερίνη), που τα πάνελ προσφέρουν (λ=0,037W/m2k). Αυτό μεταφράζεται σε μεγάλη οικονομία στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και στο πετρέλαιο θέρμανσης όσον αφορά την θέρμανση. Αυτό ισχύει και για την ψύξη ή δροσισμό του κτιρίου μας.

2.Γρήγορο:

Ο τρόπος κατασκευής ενός μεταλλικού κτιρίου μειώνει δραματικά το χρόνο εγκατάστασης σε σύγκριση με τη παραδοσιακή μέθοδο με αποτέλεσμα δραματικές μειώσεις σε ανάγκες ανθρωπίνου δυναμικού και εξόδων.

3. Ελαφρύ & οικονομικό

Χάρη στο μικρό βάρος μίας μεταλλικής κατασκευής η μεταφορά τους και η εγκατάσταση γίνεται πολύ εύκολα. Επίσης λόγω του μικρού τους βάρους γίνονται σημαντικές οικονομίες στο σχεδιασμό λόγω πιο ελαφριάς τελικής κατασκευής. Προσφέρει σημαντική μείωση κόστους σε σχέση με άλλα συστήματα αντίστοιχων αποδόσεων. Επιπρόσθετα, προσφέρει και σημαντική οικονομία λόγω του χαμηλού βάρους των υλικών, ενώ σημαντικός είναι και ο μειωμένος χρόνος αποπεράτωσης του έργου.

4. Ανθεκτικό & Αντισεισμικό:

Το Κατασκευαστικό Σύστημα που επιλέγει το γραφείο μας έχει ως αποτέλεσμα μια μονολιθική κατασκευή φερόντων τοιχωμάτων και ως εκ τούτου προσφέρει ανώτερη προστασία και ασφάλεια κάτω από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τεχνικό Γραφείο Μπουντίμας Πιττακός - Πολιτικός Μηχανικός -Ενεργειακός Επιθεωρητής

2373026119 , 2311.110.254 , fax 2311.110.253 - steel@bountimas.com , www.bountimas.com


 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ